Posted by : Petar Špičko petak, 13. siječnja 2012.







Recept onog drugog, manje poznatog Pellaprata.

Sastojci:
- orada
- dagnje
- bukovače
- mini rajčice
- crne masline
- vino
- konjak
- peršin
- češnjak
- začini




Orade prepecite sa svake strane par minuta na maslacu. Dodajte bijelo vino. Kad vino zakuha dodajte češnjak, dagnje, rajčice, bukovače i masline. Posolite i začinite po želji. Na kraju ulite malo konjaka i pospite peršinom. U protvan stavite papir za pečenje, na njega dagnje, bukovače, rajčice i masline, pa na njih ribe i onda još prekrite ostalim dagnjama, bukovačama, rajčicama i maslinama i zaliti umakom.






Zamotajte to sve sa papirom za pečenje, rubove zalijepite bjelanjkom i stavite u dobro zagrijani rol. Kad se papir napuhne izvadite van. Papir razrežite odmah prije serviranja.







Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Špicove delicije - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -