Posted by : Petar Špičko srijeda, 18. siječnja 2012.







Sastojci:
- pileća krila
- limun
- med
- maslinovo ulje
- kajenski papar
- crvena paprika
- ružmarin
- limunova korica
- timijan
- češnjak

Pomfri iz pećnice:
- krumpir
- ružmarin
- bosiljak
- maslinovo ulje


Krilca očistite od pera, dobro posušite te stavite u marinadu od svih sastojaka. Neka tako odstoji par sati. Na protvan stavite papir za pečenje, te na njih krilca i pecite na 200 stupnjeva 30ak minuta, uz povremeno okretanje i premazivanje marinadom. Krumpir ogulite, narežite i posušite te pomješajte sa začinima i malo maslinovog ulja. Pecite zajedno sa krilcima. Poslužite uz zelenu salatu.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Špicove delicije - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -