Posted by : Petar Špičko nedjelja, 5. veljače 2012.




Ovo jelo je gotovo za 10 minuta, a prefino je.

Sastojci:
- filet lista
- listići badema
- 1 poriluk
- 2 češnja češnjaka
- sok od limuna
- limunova korica
- slatko vrhnje
- korijander
- ružmarin
- maslinovo ulje

Filet lista kratko marinirajte u maslinovom ulju i limunovom soku. Dobro ga obrišite, posolite i ispecite na tavi, dovoljno je par minuta sa svake strane. Na ulju na kojem se pekao list tostirajte bademove listiće, dodajte češnjak i kad počne mirišati dolijte vrhnje za kuhanje i sok od limuna. Začinite solju, paprom, ružmarinom, korijanderom ilimunovom koricom. Kad vrhnje zakuha dodajte sitno rezani poriluk i filete lista, te kratko prokuhajte.





{ 1 comments... read them below or add one }

- Copyright © Špicove delicije - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -