Posted by : Petar Špičko subota, 25. veljače 2012.




Sastojci:
- 600g skuhanih fileka
- 200g suhog špeka
- 2 glavice luka
- 2 lista lovora
- 300ml ukuhane rajčice
- 2 češnja češnjaka
- ljuti feferon
- peršinovo lišće
- sol
- papar
- bosiljak


Luk sitno nasjeckajte te stavite dinstati 10ak minuta. Dodajte lovor, crvenu papriku i špek te dinstajte još 10ak minuta. Stavite češnjak i kad zamiriši dodajte fileke, ukuhanu rajčicu i feferon. Kad zakuha posolite, poaprite i dodajte malo bosiljka. Kuhajte 20ak minuta i na kraju dodajte peršinovo lišće. Po potrebi razrjedite temeljcom ili zgusnite prezlama.






Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Špicove delicije - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -