Posted by : Petar Špičko srijeda, 14. ožujka 2012.




Ostao mi je komad soma od jučer i puna zdjela luka, pa sam se malo zaigrao.

Sastojci:
- file soma
- 200ml soka od cikle
- 50ml maslinovog ulja
- 2 šake medvjeđeg luka
- žlica hrena
- žličica korijandera
- 1 žlica soka od limuna
- crna havajska sol
- papar
- kruh


File soma stavite kuhati u sok od cikle i maslinovo ulje. Nakon par minuta preokrenite da sa svih strana bude iste boje. Kuhajte ga jedno 10 minuta na laganoj vatri. Svježi medvjeđi luk sitno nasjeckajte, dodajte mu hren, limun i maslinovo ulje, te dobro izmješajte da se pretvori u pastu. Ribu i umak začinite crnom havajskom soli i korijanderom. Poslužite uz prepečenac.








Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Špicove delicije - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -