Posted by : Petar Špičko srijeda, 21. ožujka 2012.









Sastojci:
- 1 portabella šampinjon
- domaći špek
- domaće kobasice
- 1 mladi luk
- malo slatkog vrhnja
- 2 žlice posnog sira
- sok od limuna
- malo tvrdog kozjeg sira
- kadulja
- kopar
- jaje 





Špek i kobasicu narežite na sitno i stavite na ugrijanu tavicu. Dodajte luk i izdubljeno meso od šampinjona te kratko popržite. Podlijte s malo vrhnja za kuhanje i limunovim sokom. Začinite paprom i kaduljom. Šampinjone napunite prvo posnim sirom, na to stavite nadjev od špeka i kobasica i pospite sve kozjim sirom. Zapecite u pećnici 10ak minuta na 200 stupnjeva. Jaje poširajte kao i u prethodnom receptu. Znači stavite u prozirnu foliju malo ulja i ubacite jaje, te skuhajte. Na šampinjon stavite poširano jaje, te pospite koprom i solju. 







Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Špicove delicije - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -