Posted by : Petar Špičko petak, 22. lipnja 2012.





Ovo je poboljšana verzija priloga iz prijašnjeg recepta.
http://spicove-delicije.blogspot.com/2012/01/svinjska-pisanica-esseker.html


Sastojci:
- 500g pilećih jetrica sa srcima
- 200g vrganja
- 200g lisički
- 1 glavica luka
- mladi češnjak
- 100ml bučinog ulja
- 100ml bijelog vina
- kadulja
- malo peršina



Vrlo jednostavan i fin recept. Na bučino ulje stavite dinstati luk, kad omekša dodajte češnjak. Jetrica očistite i narežite na make komadiće te dodajte luku. Pirjajte 10 minuta i dodajte gljive. Podlijte vinom i začinite kaduljom. Kad vino ispari pospite peršinom, te začinite solju i paprom. Uz ovo jelo poslužite popečke iz gornjeg recepta.








{ 1 comments... read them below or add one }

  1. Špic,
    ovo ti je vrhunski.
    Čim se domognem domaćoh jetrica - kuham.

    OdgovoriIzbriši

- Copyright © Špicove delicije - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -