Posted by : Petar Špičko petak, 13. srpnja 2012.







Sorbet:
- 6 rajčica
- 1 žlica origana
- sok od pola limuna
- 1 žlica meda
- sol
- bijeli papar

Tartar:
- 100g svježe tune
- maslinovo ulje
- sok od limuna
- sezam
- kajenski papar
- ružmarin
- crne masline
- kapare

Rajčice ogulite te izblendajte sa svim sastojcima za sorbet. Po želji protisnite kroz gazu kako bi se riješili koštica. Napunite kalupe smjesom i stavite u zamrzivač na 2 sata. Tunu sitno nasjeckajte, te pomiješajte sa svim sastojcima. Stavite u frižider na pola sata. Sorbet prije posluživanja još jednom izmiksajte u blenderu. tartar poslužite na kriškama svježe tikvice.



{ 1 comments... read them below or add one }

  1. Savršeno izgleda a sigurno je i savršeno ukusno!! Tanja

    OdgovoriIzbriši

- Copyright © Špicove delicije - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -