Posted by : Petar Špičko nedjelja, 11. studenoga 2012.




Sastojci:
- 250g prokulica
- 1 manja glavica ljubičastog luka
- 50g lješnjaka
- sok od pola limuna
- 1 žlica senfa sa sjemenkama gorušice
- maslinovo ulje (neko pikantnije tipa Ex Albis)
- pola male žlice meda od medvjeđeg luka
- sol
- papar
- sir pecorino

Lješnjake tostirajte i nasjeckajte. Prokulice očistite, te narežite na tanke trakice. Luk također sitno narežite i dodajte prokulicama. Od limuna, senfa, meda i maslinovog ulja napravite dresing, te prelijte po salati. Posolite, popaprite, dodajte nasjeckane lješnjake i sitno naribani sir. Dobro promješajte, te poslužite.



{ 1 comments... read them below or add one }

- Copyright © Špicove delicije - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -